Bed and Breakfast 

De Oale Schoppe

Bossen, rust, genieten, wandelen... wat wilt u nog meer?

De Oale Schoppe is gelegen in een bosrijk gebied in de driehoek Zutphen – Lochem – Vorden. 
Onze accommodatie is bij uitstek geschikt voor mensen die van rust en ruimte houden, fietsers, wandelaars, avonturiers, ruiters en menners.  

Het is mogelijk uw paard en koets mee te brengen. De accommodatie ligt nabij verschillende verharde en onverharde men- en ruiter routes. Dit maakt het gebied zeer geschikt voor uw men- en ruitervakantie. 

Onze B&B is gerealiseerd in een voormalige schuur (De Oale Schoppe). De B&B is voorzien van een ruime woonkamer met zithoek en eethoek, een badkamer, royale slaapkamers, een keuken en een terras. Daarnaast hebben wij verschillende voorzieningen zoals een televisie en wifi. Mocht u uw fiets mee willen nemen dan kan deze uiteraard droog binnen staan. 

Informatie

Faciliteiten

Zitkamer, Eetkamer, Keuken, TV, Toeristische informatie, Terras, Afsluitbare fietsenstalling, Parkeren (Gratis), Parkeren op eigen terrein, Paardenstalling, Koelkast, Gratis WiFi. Koffie en thee zijn gratis.

In- en uitchecken

Inchecken kan tussen 14:00 en 19:00. Eerder inchecken is niet mogelijk indien er geen Early Check-in is aangevraagd. Dit kan via de mail. 

Uitchecken kan tussen 08:00 en 10:30. 

Ontbijten

Het ontbijt wordt iedere ochtend voor uw verzorgd. Mocht u allergieën hebben graag van te voren of bij aanvang melden dan kan hier rekening mee gehouden worden.

Annuleren

Annuleren is kosteloos mogelijk tot 14 dagen voor aanvang van uw verblijf. Annuleert u binnen 14 dagen voor aanvang dan wordt een deel van de kosten in rekening gebracht. 

En....

Lunch

Een lunchpakket meekrijgen is mogelijk.  Een lunchpakket is niet inbegrepen bij de standaard prijs.  

Paardenstalling

Het meenemen van uw paard is mogelijk. U kunt gebruik maken van een paardenbox, weidegang, longeer-cirkel, trainingsveld, kegelparcours en afsluitmogelijkheden 

Afstanden

Centrum: 1,4 km
Station: 1,1 km
Lochem: 9,7 km
Zutphen: 10,9 km
Pieterpad: 50m
Duitse grens: 40 km

Betalen

Vooraf betalen, dit kan online of bij aankomst op de locatie. Bij deze optie wordt de gehele accommodatie verhuurd. U heeft dus het rijk voor u alleen. Opties zijn bespreekbaar.